MET TALKS / održano predavanje „ Učenje i razvoj”

MET TALKS / održano predavanje „ Učenje i razvoj”

9.04.2024.

Gostujuće predavanje Slobodana Velinova održano je u sredu, 27. marta na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Održano gostujuće predavanje je bilo prilika da studenti saznaju više o važnosti učenja u današnjem poslovnom okruženju, kao i o različitim pristupima učenju koji se primenjuju u praksi. Pored toga, Slobodan Velinov je na gostujućem predavanju govorio o organizacionim potrebama učenja i individualnim nivoima učenja, kao i o tome kako koristiti evaluaciju učenja u svrhu unapređenja procesa obuke.

 

Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Milica Slijepčević.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala svima koji su bili deo ovog događaja, i pozivamo vas da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.