MET TALKS / održano predavanje „Prava intelektualne svojine“

MET TALKS / održano predavanje „Prava intelektualne svojine“

12.03.2024.

Gostujuće predavanje Saše Zdravkovića održano je u sredu, 6. marta na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Saša Zdravković, samostalni savetnik iz Zavoda za intelektualnu svojinu govorio je o temi Prava intelektualne svojine. Moderator gostujućeg predavanja bio je profesor Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Dragan Gunjić.

 

Na gostujućem predavanju Saše Zdravkovića, studenti Univerziteta Metropolitan imali su priliku da se upoznaju sa širokim spektrom tema iz oblasti Prava intelektualne svojine. Saša je podelio svoje bogato iskustvo i znanje o patentima, autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim oblicima intelektualne svojine. Studenti su imali priliku da čuju primere iz prakse, kao i savete o tome kako da zaštite svoje intelektualno vlasništvo u okviru budućeg poslovanja.

 

Ovaj događaj još jednom potvrđuje posvećenost Univerziteta Metropolitan u pružanju relevantnih i edukativnih sadržaja koji doprinose profesionalnom razvoju svojih studenata.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.