MET TALKS / održano predavanje „Od pažljivog slušanja do razumevanja potreba ciljne grupe klijenata“

MET TALKS / održano predavanje „Od pažljivog slušanja do razumevanja potreba ciljne grupe klijenata“

5.06.2024.

Gostujuće predavanje Tijane Živković održano je u ponedeljak, 3. juna na Univerzitetu Metropolitan u Nišu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Tijana Živković, koja ima više od 20 godina  iskustva u sektoru bankarstva, podelila je svoje znanje i iskustvo o značaju segmentacije tržišta, slušanju i razumevanju potreba klijenata, kreiranju i sprovođenju marketing strategije za različite ciljne grupe klijenata, kao i o akviziciji novih i zadržavanju postojećih klijenata. Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Dragana Nikolić Ristić.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.