MET TALKS / održano predavanje „ Od ideje do održivog brenda”

MET TALKS / održano predavanje „ Od ideje do održivog brenda”

15.03.2024.

Gostujuće predavanje Une Stupar Jokić održano je u sredu, 13. marta na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Una Stupar Jokić je na predavanju govorila o procesu dolaska od jedne ideje do proizvoda na policama u više od 150 prodavnica širom zemlje. Istakla je važnost dobre pripreme biznis plana i suočavanje sa problemima koji se javljaju tokom procesa realizacije. Una je takođe otvoreno govorila o kompromisima, neuspesima i izazovima u izgradnji brenda, kao i šta zaista znači biti preduzetnik i koje sve veštine i osobine su neophodne za uspeh u preduzetništvu.

 

Moderator predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Tatjana Mamula Nikolić.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.