MET TALKS / održano predavanje „Od auto industrije do  umetnosti: kako je kada (ne)veruješ u ono što predstavljaš?“

MET TALKS / održano predavanje „Od auto industrije do umetnosti: kako je kada (ne)veruješ u ono što predstavljaš?“

28.12.2023.

Gostujuće predavanje Ljiljane Ilić održano je u ponedeljak, 20. decembra na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Ljiljana Ilić, trenutno angažovana kao savetnica za komunikacije i medije u Kulturnom centru Beograda, podelila je svoje bogato iskustvo stečeno tokom višegodišnjeg rada u različitim sektorima. Ljiljana je diplomirala na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu nakon čega je stekla značajno iskustvo u oblastima odnosa s javnošću i komunikacija, radeći kako u korporativnom, tako i u nevladinom sektoru.

 

Tokom predavanja, Ljiljana je podelila svoje iskustvo rada u kompanijama poput Mercedes-Benz i Mazda, ističući izazove i zadovoljstva rada u autoindustriji, kao i prelazak u sektor umetnosti. Kroz lične priče, istakla je značaj vere u ono što predstavljamo, istražujući temu kako je kada (ne)verujemo u ono što predstavljamo.

 

Moder gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Tamara Vučenović.

 

MET Talks je pružio studentima jedinstvenu priliku da obogate svoje razumevanje različitih aspekata komunikacija i medija, uz mogućnost postavljanja pitanja i aktivnog učešća u razgovoru sa gostujućim predavačem.

 

Ovo predavanje predstavlja još jedan u nizu inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje kako bi obogatio obrazovanje svojih studenata. Ostajemo predani pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost i nastavićemo s organizacijom događaja koji će dodatno obogatiti vaše obrazovanje.

 

Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali ovom događaju i pozivamo vas da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku s aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.