MET TALKS / održano predavanje „ Motivacija kao pokretačka energija“

MET TALKS / održano predavanje „ Motivacija kao pokretačka energija“

23.05.2024.

Gostujuće predavanje Jovane Jovičić održano je u sredu, 15. maja na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Na gostujućem predavanju, studenti su imali priliku da čuju o moći samoposvećenja i istrajnosti, pri čemu je posebno istaknuta ključna uloga discipline u postizanju ciljeva. Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Milica Slijepčević.

 

Predavanje je bilo posvećeno preispitivanju navika i pronalaženju unutrašnje snage koja nas vodi ka uspehu. Jovana je studentima otkrila tajne održavanja visokog nivoa motivacije kako bi otkrili svoj puni potencijal i ostvarili svoje snove.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.