MET TALKS / održano predavanje „Kreativno preduzetništvo: moj karijerni izbor“

MET TALKS / održano predavanje „Kreativno preduzetništvo: moj karijerni izbor“

23.05.2024.

Gostujuće predavanje Ivane Novaković održano je u ponedeljak, 20. maja na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Na gostujućem predavanju studenti su imali priliku da čuju o brojnim izazovima i potencijalima koje nudi kreativno preduzetništvo, ali i kako je Ivana uspela da poveže svoju ljubav prema slikarstvu i preduzetništvu. Posebno zanimljivo bilo je njeno izlaganje o razvoju proizvoda, njegovom plasiranju na tržište, te internacionalizaciji poslovanja malih biznisa.

 

Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Hristina Mikić.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.