MET TALKS / održano predavanje „Integrisani internet nastup sa SEO procesom kao osnovom“

MET TALKS / održano predavanje „Integrisani internet nastup sa SEO procesom kao osnovom“

10.06.2024.

Gostujuće predavanje Slavka Pejovića održano je u utorak, 28. maja na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Studenti su na predavanju imali priliku da slušaju o integrisanom Internet nastupu sa SEO procesom. Predavanje je obuhvatilo ključne aspekte SEO optimizacije, kao i važnost integracije Google Ads-a i društvenih mreža u kreiranju efikasne digitalne strategije. Slavko Pejović je detaljno objasnio kako kombinacija ovih elemenata može poboljšati vidljivost i performanse web sajtova, te kako pravilna implementacija može da doprinese ostvarivanju poslovnih ciljeva.

 

Moderator gostujućeg predavanja bio je profesor Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Vladan Madić.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.