MET TALKS / održano predavanje „ Falsifikovanje novca“

MET TALKS / održano predavanje „ Falsifikovanje novca“

10.06.2024.

Gostujuće predavanje Ranka Stanojevića održano je u ponedeljak, 27. maja na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Studenti su na predavanju imali priliku da slušaju o istorijatu falsifikovanja novca, s posebnim fokusom na falsifikovanje na našim prostorima od vremena kralja Milutina do danas. Pored toga, Ranko je upoznao studente sa zaštitnim elementima dinara, evra i američkog dolara, kao i sa prepoznavanjem njihovih kopija. Takođe, studenti su slušali o savremenim zaštitnim elementima novčanica novih serija evra i američkog dolara, te o poželjnom ponašanju pri susretu sa sumnjivim novcem i prilikom kupovine strane valute.

 

Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Hristina Mikić.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.