MET TALKS / Održano gostujuće predavanje „Šta se sve krije iza kulisa organizacije događaja?“

MET TALKS / Održano gostujuće predavanje „Šta se sve krije iza kulisa organizacije događaja?“

18.12.2023.

Gostujuće predavanje Milice Ivić održano je u sredu, 13. decembra na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Milica Ivić, Head of Client Success u austrijskoj InsurTech kompaniji LAMIE koja je po obrazovanju teoretičarka muzike, podelila je svoje višedecenijsko radno iskustvo iz različitih industrija i pozicija. Kroz svoju priču, prisutni studenti su imali priliku da saznaju više o njenom putu od izvršne direktorke Limunda do vodeće pozicije u kompaniji LAMIE.

 

Moderator ovog gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Tamara Vučenović.

 

MET Talks je pružio izvanrednu priliku studentima da steknu uvid u organizaciju događaja iz ugla stručnjaka kao što je to Milica Ivić. Pored toga, svi prisutni studenti su imali priliku da postave pitanja, kao i da diskutuju o temi „Šta se sve krije iza kulisa organizacije događaja?“. MET Talks je ponudio dragocen uvid u Miličino bogato iskustvo, ističući važnost operacija, kreativnosti i komunikacije sa ljudima u svetu organizacije događaja.

 

Univerzitet Metropolitan ostaje posvećen organizaciji događaja koji obogaćuju obrazovanje studenata i pružaju uvid u različite aspekte savremenog poslovanja.

 

Zahvaljujemo se svima koji su bili deo ovog MET Talks događaja i pozivamo vas da nastavite pratiti naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.