MET TALKS / Održano gostujuće predavanje „Razvoj prodavaca“

MET TALKS / Održano gostujuće predavanje „Razvoj prodavaca“

18.12.2023.

Gostujuće predavanje Danijele Nedić održano je u petak 8. decembra, na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Danijela Nedić, osnivač i direktor Centra za poslovnu edukaciju i savetovanje BIZNIS LINK, pružila je učesnicima gostujućeg predavanja dragocene savete u temu „Razvoj prodavaca“. Diplomirani pravnik i stručnjak za Upravljanje komunikacijom, Danijela Nedić je svojim bogatim iskustvom i stručnim znanjem podelila sa studentima ključne aspekte razvoja prodajnih veština.

 

Moderator gostujućeg predavanja bio je profesor Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Stefan Alimpić, koji je uspešno vodio diskusiju i interakciju između predavača i prisutnih studenata.

 

MET Talks je i ovog puta pružio jedinstvenu priliku studentima da steknu dublje razumevanje relevantnih poslovnih tema, a predavanje Danijele Nedić posebno je istaklo važnost ličnog razvoja, komunikacije i prodajnih veština u savremenom poslovnom svetu.Studenti su imali priliku da postavljaju pitanja, kao i da aktivno učestvuju u diskusiji, čime je ovaj MET Talks dodatno obogatio obrazovno iskustvo svih prisutnih.

 

Univerzitet Metropolitan ostaje posvećen pružanju inspiracije i znanja kroz organizaciju ovakvih događaja. Hvala vam što ste bili deo ovog događaja. Nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.