MET TALKS / Održano gostujuće predavanje “Employer Branding i šta sa njim?”

MET TALKS / Održano gostujuće predavanje “Employer Branding i šta sa njim?”

3.01.2024.

Gostujuće predavanje Nemanje Stojšića održano je u utorak, 26. decembra na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente pružajući im priliku da čuju stručno mišljenje o temi „Employer Branding i šta sa njim?“.

 

Nemanja Stojšić je podelio svoje bogato iskustvo kao lider u oblasti Serbia Early Careers i naglasio ključne elemente poput inovacija, radne kulture i društvene odgovornosti u oblikovanju snažnog Employer Branding-a. Takođe, Nemanja je preneo i svoju strast prema radu sa mladim ljudima i istraživanju različitih projekata koji imaju za cilj unapređenje brenda.

 

Moderator predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Tatjana Mamula Nikolić.

 

Tokom predavanja, studenti su imali priliku da postavljaju pitanja i aktivno učestvuju u diskusiji, što je dodatno doprinelo razumevanju značaja Employer Branding-a u savremenom poslovnom svetu.

 

Univerzitet Metropolitan ostaje posvećen organizaciji inspirativnih događaja kao deo projekta MET Talks, koji pružaju studentima dragocena znanja i podstiču njihov profesionalni razvoj.

 

Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali ovom događaju i podsećamo sve da prate naše najnovije vesti kako bi ostali informisani o aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.