MET TALKS / Održano gostujuće predavanje „Affiliate marketing i prodaja u iGaming industriji“

MET TALKS / Održano gostujuće predavanje „Affiliate marketing i prodaja u iGaming industriji“

3.01.2024.

Gostujuće predavanje Nikole Mitića održano je u utorak, 26. decembra na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, predstavljajući još jedan uspešan događaj koji je realizovan u okviru projekta MET Talks.

 

Nikola Mitić, account menadžer kompanije AskGamblers GiG Media, je svojim entuzijazmom i iskustvom u oblasti iGaming industrije oduševio sve prisutne studente. Održano gostujuće redavanje predstavilo je priliku da studenti saznaju više o strategijama affiliate marketinga i prodaje u iGaming industriji, pri čemu je Nikola sa studentima podelio konkretne primere iz prakse.

 

Moderator predavanja bio je profesor Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Vladan Madić.

 

Studenti su imali jedinstvenu priliku čuju više o svetu iGaminga, saznavši kako se upravlja affiliate programom, koje su dodatne usluge dostupne i kako se postižu optimalni rezultati u ovoj dinamičnoj industriji.

 

Ovo predavanje je samo jedan od mnogih događaja u okviru projekta MET Talks koji Univerzitet Metropolitan organizuje kako bi studentima pružio inspiraciju i znanje za njihov profesionalni razvoj.

 

Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali i doprineli uspehu događaja MET Talks. Nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali informisani o aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.