MET TALKS / održano predavanje „Kvantitativne metode u finansijama“

MET TALKS / održano predavanje „Kvantitativne metode u finansijama“

13.11.2023.

Gostujuće predavanje Đorđa Marjanovića održano je u ponedeljak, 6. novembra na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Gostujući predavač Đorđe Marjanović iz kompanije Ernst & Young je oduševio studente svojim bogatim iskustvom iz oblasti finansija i svojom strašću prema kvantitativnim metodama. Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Snežana Mijailović.

 

Ovaj MET Talks predstavio je pravu priliku da se student bolje upoznaju sa kvantitativnim metodama u finansijama, kao i da steknu dublje razumevanje ove oblasti. Studenti su takođe imali priliku da postavljaju pitanja i diskutuju o ovoj značajnoj temi.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.