Predstavljamo vam prvi MET Design Talk – „Finding joy in advertising & design“. Ovaj projekat otvaramo posebnom gošćom, dizajnerkom koja nam dolazi iz Njujorka – Nathalie Huni. Uvodna reč i moderator:  Madlena Dašić, docent na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan.

 

Nathalie Huni je svetski poznata umetnica, koja je karijeru posvetila stvaranju i povezivanju dizajna sa proizvodima, brendovima i kreiranju njihovih priča. Živela je u Njujorku, Londonu i Parizu radeći za poznate svetske brendove, a samo neki od njih su Air France, Nokia, L’Oréal, Nina Ricci, Michelin, OPI… Dobitnica je i važnih nagrada iz oblasti dizajna i umetnosti kao što je nagrada Festivala kreativnosti u Kanu.

 

U razgovoru sa njom pričaćemo o stvarima o kojima treba uvek razmišljati – kada ste na početku, na sredini, a i na kraju svoje dizajnerske karijere. Nathalie će podeliti sa nama svoje dugogodišnje iskustvo u svetu dizajna, koje traje više od 25 godina – svoje uspone i padove, kako se nositi sa njima, kao i kako da uskladite privatan život sa karijerom, koja vas čini srećnim.

 

Ne propustite jedinstvenu priliku da od trenutne EVP direktorke dizajna za Severnu Ameriku u kompaniji „Digitas“, čujete uživo detalje dugogodišnjeg ogromnog iskustva u svetu dizajna!

 

Prijavite se OVDE >>

 

Sreda 8. decembra u 17h, Zoom!