MET TALKS / Digitalizacija, UI/UX dizajna i Startup

MET TALKS / Digitalizacija, UI/UX dizajna i Startup

27.10.2023.

Gostujuće predavanje Đorđa Filipovića održano je u petak, 20. oktobra, s početkom u 16 časova na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks, a okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Gostujući predavač Đordje Filipović iz 30 Hills kompanije je oduševio prisutne svojim dubokim znanjem i strašću prema temama digitalizacije, UI/UX dizajna i Start-up poslova.

 

Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Madlena Dašić sa Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan.

 

Ovaj MET Talks je bio prava prilika da se studenti upoznaju sa najnovijim trendovima i praksama u oblasti digitalizacije, kao i da steknu dublje razumevanje uloge UI/UX dizajna i Start-up poslova u savremenom svetu. Studenti su imali priliku da postavljaju pitanja i diskutuju o ovim značajnim temama.

 

Hvala svima koji su prisustvovali i doprineli uspehu ovog događaja.

 

Nastavljamo da donosimo inspirativne i obrazovne događaje na Univerzitet Metropolitan. Ostanite u toku sa našim najnovijim vestima i događajima, jer smo tu da vam pružimo znanje i inspiraciju za vašu profesionalnu budućnost.