MET TALKS / Čemu služi i kako se kreira strategija?

MET TALKS / Čemu služi i kako se kreira strategija?

15.11.2023.

Gostujuće predavanje Vere Lloyd Thomas održano je u utorak, 14. Novembra na  Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno realizovan u okviru projekta MET Talks. Gostujuće predavanje Vere Lloyd Thomas privuklo je veliku pažnju studenata i profesora, pružajući im priliku da čuju o važnosti kreiranja strategije poslovanja.

 

Vera Lloyd Thomas, jedna od osnivača Internacionalne advertajzing asocijacije u Srbiji (IAA), predstavila je svoje bogato iskustvo rada sa brendovima poput Toto, Noblice, Mastercard, Kreativnog centra, Emperus rakije i mnogim drugima. Kroz fascinantan put karijere, Vera je stvorila svoj edtech, pružajući podršku startapovima u zemlji i inostranstvu.

 

Vera Lloyd Thomas je tokom predavanja podelila svoje iskustvo i primenjive strategije, ističući značaj kreiranja strategija za uspeh u različitim industrijama. Takođe, Vera je istakla ključne aspekte strategije poslovanja, naglašavajući važnost prilagođavanja strategija različitim industrijama.

 

Moderator ovog gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Tatjana Mamula Nikolić.

 

MET Talks sa Verom Lloyd Thomas predstavio je studentima priliku da uđu u svet strategije poslovanja i postave pitanja stručnjaku sa velikim iskustvom. Univerzitet Metropolitan ostaje posvećen pružanju inspiracije i znanja za profesionalni razvoj studenata, te nastavlja sa organizacijom događaja koji obogaćuju obrazovanje.

 

Zahvaljujemo se svima koji su bili deo ovog događaja i pozivamo vas da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.