MET studenti osvojili još jedno 1. mesto na LUMEN Business takmičenju, najvećem studentskom takmičenju u regionu

MET studenti osvojili još jedno 1. mesto na LUMEN Business takmičenju, najvećem studentskom takmičenju u regionu

6.06.2023.

Studenti Univerziteta Metropolitan, Fakulteta za menadžment, Luka Vukomanović, Jovana Đuričić i Marija Božić, osvojili su po drugi put 1. mesto na LUMEN Business takmičenju, najvećem studentskom takmičenju u regionu, koje se održalo u Zagrebu 2. i 3. juna.

 

LUMEN Business jedno je od četiri područja LUMEN takmičenja. Cilj takmičenja je ostvarivanje saradnje između proaktivnih studenata i preduzeća, a partneri ovogodišnjeg LUMEN Business takmičenja bili su: GDi, PBZ, L’Oréal i KPMG.

 

Naši studneti su se nakon što su uspešno savladali i osvojili 1. mesto u slučaju kompanije L’Oréal, ovog puta odlučili za rešavanje poslovnog slučaja kompanije GDI, gde je zadatak bio ponuditi inovativno rešenje ulaska kompanije na B2C tržište. Zadatak je bio predati celokupnu proizvodnu, finansijsku i marketing strategiju, nakon čega su prošli prvi krug i ušli u prvih 5 mesta.

 

Tim naših MET studenata, kao najinovativniji i najrealističniji tim osvojio je 1. mesto i dobili su mnogo pohvala od svih kompanija i organizatora takmičenja.

 

Univerzitet Metropolitan čestita našim MET studentima, ponosni smo na njih i srećni što postižu ovako ozbiljne i velike uspehe, već tokom studija i sigurni smo da ih čeka još mnogo pobeda!