MET studenti na prestižnom Leader programu

MET studenti na prestižnom Leader programu

30.05.2024.

Studenti treće godine Fakulteta za menadžment, Univerziteta Metropolitan – Katarina Lazović, Alisa Šarac i Sara Dinić, zajedno sa kolegom sa četvrte godine Nikolom Davidovićem, po preporuci profesorke Tatjane Mamule Nikolić, imali su priliku da budu deo osmog po redu mini MBA programa (Leader Project Entrepreneurship Program) organizovanog od strane CANSEE (Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja) i Ivey Business School-a.

 

Tokom dvonedeljnog intenzivnog programa, kanadski predavači su svim polaznicima predstavili najbolju metodu podučavanja putem analize studije slučaja, gde se pristupa definisanom problemu u realnoj poslovnoj situaciji koristeći stvarne informacije kao metodološki alat.

 

Učestvovanjem u ovom prestižnom programu, naši studenti su uspeli da steknu dodatna znanja iz oblasti liderstva i donošenja odluka, finansija, marketinga, operacionog menadžmenta, strateškog menadžmenta i preduzetništva. Na kraju, kao kruna ovog projekta bio je pitching kontest. Svih 40 učesnika iz različitih industrija kao što su IT, marketing, dizajn, geologija, pravo, industrija hrane i pića i slično su imali priliku da prezentuju svoje ideje za startup pred komisijom iz Kanade i Privredne Komore Srbije, gde su se naši studenti izdvojili sa najboljom prezentacijom i najbolje predstavljenim pitch-om.

 

Čestitamo našim studentima na uspešno završenom programu i svim postignutim uspesima!