Univerzitet Metropolitan organizuje humanitarnu akciju MET, Pets & Friends za – Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda „BETA BEOGRAD“. Kao društveno odgovorna institucija, koja je i pet friendly, Univerzitet Metropolitan svakodnevno učestvuje i podržava akcije koje se tiču same zaštite životinja i njihovih prava. Ovom humanitarnom akcijom želimo da podstaknemo svest građana za brigu o ugroženim životinjama.

 

Za humanitarnu akciju MET, Pets & Friends važi slogan: KUPI – DONIRAJ – NAHRANI, gde će sva prikupljena novčana sredstva biti donirana Udruženju „BETA BEOGRAD“, koja nema pomoć grada i nema stalne, veće ili strane donatore. „BETA BEOGRAD“ novčane prihode dobija samo od dobrih ljudi koji žele da pomognu životinjama, da ih udome, obezbede hranu i ulepšaju život.

 

Naši studenti-dizajneri Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan su donirali svoj rad tj. dizajn i na taj način dali doprinos za realizaciju humanitarne akcije, a štamparije sa kojima imamo dugogodišnju saradnju: JPC-Jovšić Printing Centar, Copy Planet i Copy Centar Akademija su donacijom štampe i propratnog materijala (cegera, šolja, bedževa, stikera itd.) podržali humanitarnu akciju – MET, Pets & Friends. Takođe humanitarnu akciju je podržala i Opština Stari grad, zajedno sa Kancelarijom za mlade GO Stari grad.

 

MET, Pets & Friends će se održati:

  • 15. jun / ispred Univerziteta Metropolitan, u okviru Sportsko-rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ (25. maj) / od 18 – 20 časova 
  • 22. jun / Bajlonijeva pijaca / od 9 – 12 časova
  • 28. jun / Knez Mihailova ulica (ispred SC Rajićeva) / od 17 – 20 časova