MET novogodišnje razglednice i humanitarne akcije za srećnije detinjstvo naših drugara iz Udruženja NURDOR

MET novogodišnje razglednice i humanitarne akcije za srećnije detinjstvo naših drugara iz Udruženja NURDOR

8.01.2020.

Univerzitet Metropolitan je za kraj 2019. godine održao humanitarne akcije u Beogradu i Nišu, gde su prikupljena novčana sredstva za Udruženje NURDOR i mališane kojima je pomoć najpotrebnija. Sugrađani su mogli da daju svoj doprinos i obraduju kako sebi drage osobe slanjem novogodišnjih razglednica, tako i dobrovoljnim prihodom pomognu NURDOR-u

 

Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom? – bio je naziv održanih humanitranih akcija, koje su bile organizovane u najposećenijim tržnim centrima: SC Ušće (Beograd) i SC Forum (Niš), u okviru kojih su se mogli naći pored MET razglednica, po simboličnim cenama i drugi, unikatni radovi studenata Fakulteta digitalnih umetnosti i neprofitabilne organizacije Artists Anonymous – cegeri, šolje, stikeri, bedževi i još mnogo toga.

 

Zahvalni smo sugrađanima koji su bili deo MET-ovih humanitarnih akcija i nastavljamo u 2020. godini da budemo svi zajedno još više društveno odgovorni, da brinemo jedni o drugima i pomažemo svima kojima je pomoć preko potrebna za srećniji život.