U ponedeljak, 3. juna od 18h, održaće se konceptualno veče MET Geek Night na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj će se održati u inat ponedeljku, u savremeno doba možda najomraženijem danu u nedelji, kako bi se na zanimljiv i koristan način pobedio tzv. „Monday syndrome“ i savremenim temama „probila“ letargija ponedeljka.

 

Koncept podrazumeva predavanje na jednu aktuelnu temu „How AI would transform our reality“. AI je spremna da transformiše svaku industriju – a da li ste vi u koraku sa njom?

 

Ove godine MET Geek Night ticaće se veštačke inteligencije.

 

Predavač na ovom događaju biće Anita Jović.
Anita Jović je osnivač AI Serbia, organizacije koja se bavi neformalnom edukaciom u domenu veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Svoju karijeru započela je doprinoseći izgradnji preduzetničkog ekosistema i inovacija u Srbiji, kao deo ICT Hub tima. Deo je IT industrije već 5 godina i iza sebe ima projekte koji su uključivali java development, rad sa bazama podataka, Product Marketing Management i strateško razmišljanje. Najviše voli da radi na stvaranju inovativnih proizvoda i da pomaže mladim ljudima da kroz neformalnu edukaciju budu u toku sa veštinama koje su potrebne na tehnološkom tržištu. Trenutno pomaže startup kompanijama širom sveta da izgrade svoju strategiju izlaska na ciljano tržište kao samostalni Marketing Consultant.

 

Svi zainteresovani geek-ovi su dobrodošli, a sve što treba da uradite je da se prijavite,
jer je broj mesta ograničen:
 

captcha

 

Vidimo se u ponedeljak na MET Geek Night-u!