MET brucošima 2023. svečano dodeljeni indeksi

MET brucošima 2023. svečano dodeljeni indeksi

3.10.2023.

Na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu održana je svečana dodela indeksa i doček nove generacije brucoša. Dobrodošlicu svim brucošima je poželeo osnivač i predsednik UM-a, profesor dr Dragan Domazet, kao i dekani Fakulteta informacionih tehnologija, Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti.

 

Za novu akademsku godinu Univerzitet Metropolitan može da se pohvali velikim brojem novoupisanih studenata koji su prepoznali naš Univerzitet, kao visokoškolsku ustanovu na kojoj nastavljaju obrazovanje i kojoj su ukazali poverenje. Predsednik UM-a, profesor dr Domazet je kroz pozdravni govor dobrodošlice udelio i mnogo značajnih saveta za koje smo sigurni da će biti od velike koristi svim novim studentima tokom naredne četiri godine njihovog života.

 

Pored predsedinka i dekana, studentima su se obratili i predstavnici Studentskog parlamenta i pozvali ih da im se pridruže u zanimljivim i značajnim vannastavnim aktivnostima koje su za njih pripremili, kao i nedelji dobrodošlice koju smo ove godine posebno organizovali za sve brucoše.

 

Znamo da je izbor Univerziteta i studijskog programa jedna od najvažnijih odluka u životu, jer određuje buduću pofesiju. Ponosi smo što ste svoju budućnost i obrazovanje odlučili da poverite Univerzitetu Metropolitan. Zadovoljtvo nam je što smo u prilici da već 18. godina zajedno kreiramo vašu budućnost i što smo tu da vas usmerimo i podržimo na putu ka profesionalnim pobedama. Jedva čekamo da vas vidimo na listi naših uspešnih studenata, koji nižu poslovne uspehe, iz godine u godinu!

 

Brucoši 2023. srećan početak akademske godine i dobro došli!