Tokom poslednjeg vikenda septembra meseca na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu je održana svečana dodela indeksa i doček nove generacije brucoša. Dobrodošlicu i novi početak u nastavku obrazovanja svim brucošima je poželeo osnivač i rektor UM-a, profesor dr Dragan Domazet.

 

Za novu akademsku 2019/20. godinu Univerzitet Metropolitan može da se pohvali velikim brojem novoupisanih studenata koji su prepoznali naš Univerzitet kao visokoškolsku ustanovu na kojoj nastavljaju obrazovanje i kojoj su ukazali poverenje. Rektor UM-a, profesor dr Domazet je kroz pozdravni govor dobrodošlice rekao i pregršt značajnih saveta koji će od velike koristi biti za sve studente u naredne četiri godine njihovog života.

 

Pored rektora, studentima su se obratili i predstavnici Studentskog parlamenta i MET Lab studentske organizacije Univerziteta Metropolitan i pozvali ih da im se pridruže u zanimljivim i značajnim vannastavnim aktivnostima koje su za njih pripremili.

 

Za početak zajedničkog druženja smo poželeli MET brucošima srećan i uspešan početak studiranja na Univerzitetu Metropolitan, da budu otvoreni za nove izazove i maksimalno iskoristite vreme koje ćemo provesti zajedno na putovanju do njihovog uspeha.

 

MET brucoši dobro došli!