Univerzitet Metropolitan u saradnji sa Matematičkim institutom SANU i Udruženjem eSigurnost organizuje – jedanaestu međunarodnu Konferenciju BISEC’2019, koja će se održati 13. septembra 2019. godine u prostorijama Metropolitan univerziteta u Beogradu.

 

Konferencija je prvi put organizovana u junu mesecu 2009. godine, kao nacionalna konferencija, koja je vremenom prerasla u međunarodnu. Ove akademske godine, podignuta je na još viši nivo, te Metropolitan univerzitet i Matematički institut Srpske akademije nauka i umetnosti organizuju jedanaestu međunarodnu Konferenciju o bezbednosti informacija (BISEC’2019). Ove godine Konferencija će okupiti stručnjake iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.

 

Osnovni cilj i misija Konferencije BISEC’2019 je da poveže sektor privrede, javni sektor i akademske krugove iz oblasti bezbednosti informacionih i komunikacionih sistema, uzimajući u obzir savremene standarde iz pomenutih oblasti i najnovije informacione-komunikacione tehnologije u praksi, što je i ostvareno prethodnih godina.

 

Jedanaesta međunarodna BISEC’2019 konferencija na Univerzitetu Metropolitan biće otvorenog tipa i prilika za sve koji žele da budu upućeni i čuju najaktuelnije vesti o bezbednosti informacija, kao i da razmene iskustava sa ekspertima iz ove oblasti, saznaju o predstavljanju novih dostignuća i razmena mišljenja o bezbednosti informacija.

 

Više detalja o BISEC’2019 konferenciji možete pronaći na: 

 

www.bisec.metropolitan.ac.rs