Lobiranje za menadžere – kurs za buduće lidere

Lobiranje za menadžere – kurs za buduće lidere

2.10.2019.

Kurs – Lobiranje za menadžere koji se održava na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, u trajanju od 2 dana (17. i 18. oktobar 2019. godine) je kurs za buduće lidere, koji vodi predavač i vrhunski ekspert iz oblasti lobiranja, osnivač i prvi predsednik Društva lobista Srbije, profesorka dr Ana Bovan.

 

Dva dana kursa, zanimljivih, poučnih i korisnih predavanja će biti ispunjeno novim znanjima i veštinama vršenja uticaja, kao i zastupanja interesa organizacije. Pokrenuće se tema – Kako da što efektivnije, pored dominantnih poslovnih obaveza, ostvarite interese svoje kompanije i organizacije?!

 

Lobiranje u svetu i Srbiji je izuzetno živa i aktivna delatnost, a sada je po prvi put regulisana zakonom i kod nas. Novi zakon o lobiranju donosi pravila, uslove, procedure i evidencije za lobiranje ka državnim organima.

 

Stručna edukacija omogućava da se polaznik uputi u proces i strategije lobiranja, i nauči kako da praktično primeni stečeno znanje i unapredi pregovaračke veštine – kako važni pregovori i poslovi ne bi izmakli. Kurs donosi stručno znanje i veštine kako sprovoditi lobiranje u praksi i zastupati svoju organizaciju.

 

Savladajte znanja kako da najefikasnije izvršite uticaj i konstruktivno zastupate sopstvene i tuđe interese.

 

INVESTIRAJTE U SEBE I OSTVARITE ZNAČAJNU KOMPETITIVNU PREDNOST!

 

Prijavite se OVDE >>