Kreativno otvaranje MET Art Shop-a

Kreativno otvaranje MET Art Shop-a

8.10.2019.

Svečano je otvoren – MET Art Shop, koncept store koji je lansirao Univerzitet Metropolitan zajedno sa Artists Anonymous-om, neprofitabilnom organizacijom, koja se bavi socijalno angažovanim dizajnom i koja ujedinjuje kreativce sa jednom zajedničkom idejom – MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo.
 
Kako bi sve dosadašnje humanitarne projekte i radove studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti prikazali na jednom mestu, Univerzitet Metropolitan u Beogradu je imao ideju da otvori krativnu koncept radnju kao što je MET Art Shop. Budućnost komunikacije leži u rukama dizajnera, a u DNK svakoga od njih je želja i ambicija da pošalju snažne i angažovane poruke koje će doprineti opštem dobru. Ovom prilikom pozivamo sve dizajnere da nam se pridruže.

 

Svi zainteresovani ljubitelji umetnosti i dobre volje moći će da kupe unikatne, autentične radove kreativnih i mladih autora, i svoj novac doniraju u humanitarne svrhe svakim radnim danom od 9:30h do 17h na Univerzitetu Metropolitan (Tadeuša Košćuška 63).  Zanimljivo je, da je u oči samog otvaranja MET Art Shop-a, 04. oktobra, bio obeležen i Svetski dan zaštite životinja, a kako je Univerzitet Metropolitan – pet friendly, svečano otvaranje shop-a je još više dobilo na značaju.

 

Zahvaljujemo se svima koji su bili deo ovog sjajnog projekta, prvenstveno profesorki Madleni Dašić koja je i kreirala sam koncept Artists Anonymous, kao i svim profesorima i studentima sa Fakulteta digitalnih umetnosti. Takođe bila nam je čast da ugostimo mnogobrojne prijatelje i medije koji su podržali nesvakidašnje i kreativno lansiranje MET Art Shop-a – televiziju N1 koja je bila prisutna i napravila fenomenalan prilog o humanitarnom radu naših studenata, portalima: Studi B, Wannabe magazine, See Cult, Beograd uživo, kao i stalnim partnerima koji podržavaju Univerzitet Metropolitan na različitim projektima – Slatkoteka, Chipsy, Guarana, Tube i Aqua Viva.

 

U produžetku pogledajte atmosferu sa svečanog otvaranja MET Art Shop-a, humanitarnog projekta sa jasnim ciljem – da mladi dizajneri šalju poruke za opšte dobro. Svi su dobrodošli da uživaju u kreativnosti koju su naši studenti pripremili i doniraju svoj novac u humanitarne svrhe.