U okviru predmeta Upravljanje ljudskim resursima, a na poziv profesorke dr Milice Slijepčević, studenti druge godine Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan u Beogradu su imali priliku da čuju vrhunskog eksperta za regrutaciju i selekciju kadrova, Bojana Drmonjića koji je pričao na temu – Kako da izaberete najboljeg kandidata za posao?

 

Bojan Drmonjić je započeo gostujuće predavanje ističući etičnost kao osnovnu komponentu oko koje se odvija sama HR aktivnost. Izuzetno stručno i korisno, Bojanovo predavanje je omogućilo studentima da iz prve ruke saznaju kako se odvija sam proces regrutacije i selekcije kandidata pri zapošljavanju, kao i koji su izazovi, ali i načini za rešavanje istih.

 

Bojan Drmonjić, master psiholog, studirao je na Univerzitetu u Novom Sadu, Valensiji i Rene Dekart u Parizu. Bojan poseduje 10 godina iskustva u ljudskim resursima u Srbiji i inostranstvu, u kompanijama NIS, Bosch, Danieli, CPA Global, kao i na različitim pozicijama u regrutaciji, treningu i razvoju, kompenzacijama i beneficijama. Poslednjih 5 godina Bojan radi na liderskim pozicijama u kompanijama Bosch i CPA Global gde vodi tim HR stručnjaka, i radi na postavljanju, kao i unapređenju HR procesa.

 

Bojan je osnivač agencije Headway solutions, gde pruža HR usluge klijentima u Srbiji i inostranstvu, i na najbolji način je predstavio studentima FAM-a kako funkicioniše rad jednog od krucijalnih sektora u kompanijama – sektora ljudskih resursa.