Danilo & Sharon mladi, talentovani dvojac koji je uz kreativnost i ljubav prema fotografiji došao do svetskog uspeha, i od svog imena napravio brend, pored gustog rasporeda i čestih putovanja, našli su vremena da studentima Univerziteta Metropolitan održe motivaciono predavanje uz podršku profesorke Fakulteta digitalnih umetnosti, Madlene Dašić.
 
Studenti su mogli da čuju kako uz rad i trud, ali prevashodno uz ono što najviše vole, mogu da dođu i do zagarantovanog uspeha. Kroz digitalizaciju, društvene mreže i vreme u kome živimo, sve je dostupno, ali ipak je potrebno ostati dosledan svom stilu. Danilo & Sharon su imali viziju kako žele nešto da izgleda, kako da zabeleže najsrećniji trenutak dvoje ljudi koji ulaze u novo poglavlje života i to se klijentima širom sveta dopalo. Većina svadbenog i portretnog rada inspirisana je samom lokacijom i samim subjektima, dok je estetika autorskog potpisa. Želeli su da fotografije koje oni naprave, budu „u trendu“ i za 30 godina.
 
Česta putovanja i upoznavanje novih kultura, dala su im vetar u leđa da još više razvijaju svoj rad, da se afirmišu i budu primećeni od svetskih modnih magazina kao što su Vogue, Elle, Junebug Weddings, Cosmopolitan, Daily Mail i mnogi drugi. Njihov rad je prepoznatljiv i na listi svake moderne neveste, koja želi da ima unikatne fotografije sa svog venačanja. Za Danilo & Sharon su svi klijenti jednaki, izuzetno se poštuju dati rokovi i termini koji su dogovoreni, vodi se računa i o najsitnijim detaljima kako bi sve izgledalo perfektno, što je još jedan veliki plus u njohovom poslu.
 
Studenti su dobili najiskrenije smernice i savete kako da unovče svoj talenat i rad, kako treba da prate svoje snove, ideje i da na putu do uspeha neće moći ništa da ih zaustavi – ni konkurencija, ni vreme, ako su spremni da budu broj jedan.