Još jedna humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan i SC Ušće – Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom?

Još jedna humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan i SC Ušće – Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom?

19.12.2019.

Univerzitet Metropolitan i ove godine organizuje još jednu novogodišnju humanitarnu akciju – Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom? u saradnji sa SC Ušće, koja je prošle godine ulepšala praznike sugrađanima i njihovim najbližim, a koja će se realizovati od četvrtka, 26. do nedelje, 29. decembra 2019. godine u prizemlju najposećenijeg tržnog centra u Beogradu, od 10 do 21h.

 

Danas svi živimo u digitalnom vremenu i mnoge vrednosti su se izgubile i zaboravile, a humanitarna akcija MET novogodišnjih razglednica je jedna od načina da se vratimo lepim vrednostima i malom znaku pažnje. Univerzitet Metropolitan će se pobrinuti da sve razglednice sa novogodišnjim porukama stignu na pravu adresu u pravo vreme i obraduju građane.

 

Pored MET razglednica posetioci SC Ušća će moći po simboličnim cenama da kupe i druge, unikatne radove studenata Fakulteta digitalnih umetnosti i neprofitabilne organizacije Artists Anonymous, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan, kao što su – cegeri, šolje, stikeri, bedževi i još mnogo toga.

 

Očekujemo vas u SC Ušće – da zajedno izmamimo osmehe i obradujemo novogodišnjim razglednicama one koji vam znače, ali i da podržite i budete deo još jedne humanitarne akcije koju je pripremio Univerzitet Metropolitan.

 

Sva prikupljena novčana sredstva će biti donirana u humanitarne svrhe, ustanovama i
deci kojoj je pomoć najpotrebnija.