Studentska organizacija Met Lab priprema još jedan nezaboravan „Met Alumni Talks”, koji će se održati utorak, 20. novembra 2018. godine sa početkom od 18:30h u učionici U1 na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu.
 
Tema ovog događaja će biti – Uspeh – što da ne? gde će naši uspešni alumnisti: Ana Penjović sa Fakulteta za menadžment, Ana Rodić sa Fakulteta informacionih tehnologija i Ikonija Zdravković sa Fakulteta digitalnih umetnosti govoriti o svojim iskustvima koja mogu pomoći studentima da shvate kako da naprave svoje prve korake ka profesionalnoj karijeri, i da se podstaknu da to i učine. Takođe tokom „Met Alumni Talks-a” predavači će govoriti o svojim prvim praksama, o pozicijama na kojima su do sada bili, sa čim su se susretali u poslu, očekivanja koja su imali, a kako je to zapravo izgledalo i slično.
 
Cilj još jednog „Met Alumni Talks-a” jeste da predavači prenesu svoje iskustvo studentima Univerziteta Metropolitan i svim ostalim koji budu prisustvovali ovom događaju. Nakon održanih predavanja prisutni će imati priliku da nastave druženje i razmene svoja iskustva u Studentskom klubu Univerziteta Metropolitan.
 

PRIJAVITE SE OVDE