ILEDA PROJEKTNI SASTANAK ODRŽAN U FINSKOJ

ILEDA PROJEKTNI SASTANAK ODRŽAN U FINSKOJ

12.07.2023.

U okviru ERASMUS+ projekta ILEDA (“Improving online and blended learning with educational data analytics”, ref. broj 2021-1-BG01-KA220-HED-000031121) predstavnici našeg Univerziteta prof. dr Miroslava Raspopović Milić, Jovana Jović i Olga Pavlović su bili u Finskoj, Helsinkiju od 11. do 14. maja na transnacionalnom projektnom sastanku. Saradnici na projektu ILEDA su, pored Univerziteta Metropolitan i Univerzitet iz Sofije Sv. Klimen Ohridski, Univerzitet istočne Finske, Leon Univerzitet.

 

Na sastanku je održana detaljna diskusija o trenutno važnim temama koje su povezane sa rezultatima i izveštajima radnih paketa projekta ILEDA. Učesnici su aktivno razmenjivali mišljenja, analizirali postignute rezultate i prezentovali svoje zaključke. Takođe, posebna pažnja posvećena je razmatranju mogućnosti za dalju saradnju na budućim projektima, uključujući istraživanje novih oblasti, primenu inovativnih metoda i razvijanje novih rešenja. Ovaj produktivan sastanak bio je prilika da se uspostavi veza između učesnika, razmene ideje i identifikuju zajednički ciljevi za dalji napredak u oblasti obrazovanja i tehnologije.

 

Male detalje sa sastanka ćemo vam preneti slikama.

 

ILEDA  ERASMUS + projekat radi na pronalaženju, poboljšanju i inoviranju novog načina učenja koje je još više podstaknuto aktuelnom situacijom tj. pandemijom COVID-19, gde se javila dodatna potreba za efikasnijim metodama za online i hibridno učenje.

 

Ukoliko želite više da saznate o projektu ILEDA, više informacija možete naći na sajtu projekta: https://ileda.eu/