I ove godine spoj džeza i talenata studenata Univerzitet Metropolitan, na Nišville Jazz Festivalu 2023.

I ove godine spoj džeza i talenata studenata Univerzitet Metropolitan, na Nišville Jazz Festivalu 2023.

14.08.2023.

Kao i prethodnih godina, Univerzitet Metropolitan je učestvovao na najposećenijem džez festivalu jugoistočne Evrope – Nišville Jazz Festivalu, koji se održao na Niškoj tvrđavi od 10. do 13. avgusta 2023.
 
Internacionalni Nišville Jazz Festival – najposećeniji džez festival jugoistočne Evrope, od samog osnivanja 1995. godine dosledno brani evropske vrednosti multikulturalnosti i strpljivo neguje prefinjen umentički ukus svakog pojedinaca, iz tog razolga smo veoma ponosni što naši studenti Fakulteta digitalnih umenosti godinama tradicionalno, na svoj jedinstven način učestvuju na ovom Festivalu.
 
Svima posetiocima Festivala bilo je omogućeno da se u večernjim satima prepuste kvalitetnom muzičkom sadržaju, ali i umetničkim ostvarenjima najtalentovanijih studenata Fakulteta digitalnih umetnosti, na platou letnje pozornice Niške tvrđave. Studenti Fakulteta digitalnih umetnosti su i ove godine, pored izložbe, svim zainteresovanim posetiocima izrađivati brzopotezne portrete i ispisivati kaligrafske sadržaje, uz brojna iznenađenja u vidu poklona.
U produžetku možete uživati u fotografijama i prelepoj atmosferi koja je ovom prilikom vladala.