Humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan za Udruženje „BETA BEOGRAD“ – MET, Pets & Friends

Humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan za Udruženje „BETA BEOGRAD“ – MET, Pets & Friends

1.07.2019.

Univerzitet Metropolitan je organizovao niz humanitarnih akcija – MET, Pets & Friends za Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda „BETA BEOGRAD“, pod sloganom: KUPI – DONIRAJ – NAHRANI gde će sva prikupljena novčana sredstav biti donirana Udruženju.

 

Do sada su humanitarne akcije održane ispred Univerziteta Metropolitan (Kej 25.maj), na Bajlonijevoj pijaci i Knez Mihailovoj ulici, gde su naši sugrađeni imali priliku da kupe unikatne cegere, šolje, bedževe, stikere, koje su studenti Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan dizajnirali specijalno za ovu humanitarnu akciju. Takođe humanitarnu akciju je podržala i Opština Stari grad, zajedno sa Kancelarijom za mlade GO Stari grad i štamparije sa kojima Univerzitet Metropolitan ima dugogodišnju saradnju: JPC-Jovšić Printing Centar, Copy Planet i Copy Centar Akademija, su donacijom štampe i propratnog materijala bile deo ovog humanitarnog događaja.

 

Drago nam je što smo kroz humanitarnu akciju – MET, Pets & Friends uspeli da dopremo do sugrađana i pomognemo Udruženju „BETA BEOGRAD“, koje nema pomoć grada i nema stalne, veće ili strane donatore. „BETA BEOGRAD“ novčane prihode dobija isključivo od strane dobrih ljudi koji žele da pomognu životinjama, da ih udome, obezbede hranu i ulepšaju život. Humanitarnu akciju koju je organizovao Univerzitet Metropolitan, medijski je ispratio i TV Pet friendly.

 

Ovakav vid humanitarnih akcija Univerzitet Metropolitan će nastaviti da organizuje i u buduće, zato pratite naš sajt i društvene mreže za dodatne informacije i budite – pet friendly.