Humanitarna akcija MET, Pets & Friends na Kalemegdanu

Humanitarna akcija MET, Pets & Friends na Kalemegdanu

6.09.2019.

Nakon niza održanih humanitarnih akcija – MET, Pets & Friends za Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda BETA BEOGRAD“, pod sloganom: KUPI – DONIRAJ – NAHRANI, Univerzitet Metropolitan nastavlja da pomaže ugroženim životinjama, ali ovaj put uz podršku JP „Beogradska tvrđava“.

 

Nova lokacija na kojoj će se održati јоš jedna humanitarna akcija – MET, Pets & Friends jeste Kalemegdanski park, ispred Umetničkog paviljona Cvjeta Zuzorić u sredu, 11. septembra 2019. godine od 17h do 20h.

 

Studenti, mladi dizajneri Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan su donirali svoj rad tj. dizajn i na taj način dali doprinos za realizaciju humanitarne akcije, a štamparije sa kojima imamo dugogodišnju saradnju: JPC-Jovšić Printing Centar, Copy Planet i Copy Centar Akademija su donacijom štampe i propratnog materijala (cegera, šolja, bedževa, stikera itd.) podržali ovu nesvakidašnju humanitarnu akciju.

 

Sva prikupljena novčana sredstva biće donirana Udruženju „BETA BEOGRAD“, koja nema pomoć grada i nema stalne, veće ili strane donatore. „BETA BEOGRAD“ novčane prihode dobija samo od dobrih ljudi koji žele da pomognu životinjama, da ih udome, obezbede hranu i ulepšaju život.

 

Kao društveno odgovorna institucija, koja je i pet friendly, Univerzitet Metropolitan svakodnevno učestvuje i podržava akcije koje se tiču same zaštite životinja i njihovih prava. Ovom humanitarnom akcijom želimo da podstaknemo svest građana za brigu o ugroženim životinjama i potrebnoj pomoći.