U četvrtak 06. juna 2019. godine sa početkom od 13h u prostorijama Kreativnog centra Univerziteta Metropolitan u Nišu, održaće se predavanje i radionica „Kako plasirati proizvode/usluge na tržište primenom digitalnog marketinga?“. Predavanje će održati Ivan Bildi, vlasnik marketing agencije Likes & Cookies i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama iz oblasti online poslovanja i digitalnog marketinga, sa posebnim fokusom na – marketing na društvenim mrežama.

 

Ako želite da saznate više o uspešnom online nastupu i digitalnom marketingu jedne uspešne firme, ovo predavanje će vas podstaći na razmišljanje o sledećim pitanjima:

  • Šta tvoj proizvod izdvaja od drugih?
  • Kako je tvoj biznis pozicioniran i kako se može bolje pozicionirati?
  • Kako ući u glavu potrošača i zadržati se tamo?
  • Na koji način promovisati proizvode i usluge?
  • Zašto je važno osmišljavanje nastupa na društvenim mrežama?

Nakon predavanja, biće održana praktična radionica, u kojoj će biti prikazani primeri najbolje prakse nastupa na društvenim mrežama. Na kraju će uslediti diskusija i davanje saveta, predloga i odgovora na pitanja prisutnih.

 

Ivan Bildi je nakon Master studija u Londonu odlučio da se vrati u Srbiju i osnuje agenciju za digitalni marketing, danas poznatu kao Likes & Cookies. Od 2010. godine do danas radi na izradi marketing strategija za mnoge kompanije i nevladine organizacije (Forma ideale, Planeta sport, Hotel Mona, Hotel Premier Aqua, Win-Win, Telegroup, NLP Institut, Fondacija Catalyst Balkans, ORCA, CRTA i mnoge druge). Kroz brojne treninge i obuke prenosi svoje znanje i iskustvo u kreiranju marketing pristupa koji donosi uspešne rezultate u poslovanju.

 

Ako vas zanimaju kreativne ideje i praktični saveti vezani za nastup na tržištu, kao i digitalni marketing, koji će vam pomoći da unapredite svoj biznis, vidimo se u Kreativnom centru Univerziteta Metropolitan u Nišu – mestu koje omogućava praktičnu primenu i nadogradnju znanja i veština studenata, đaka i sugrađana, kroz saradnju sa privrednim sektorom uz razvijanje kreativnosti, inovativnosti i preduzetničkog duha.

 

Broj mesta na predavanju je ograničen. Svi zainteresovani studenti, učenici i sugrađani mogu se prijaviti za prisustvo na predavanju „Kako plasirati proizvode/usluge na tržište primenom digitalnog marketinga?“ putem sledeće forme:

Prijavite se

Ime *

Prezime *

Fakultet *

Kompanija *

E-mail *

Kontakt telefon *

 
captcha
Unesite kod sa slike: