Dragan Vojvodić Sandler, stručnjak iz oblasti liderstva, prodaje i upravljanja, gostovao je i organizovao radionicu 12.10. u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Nišu. Tema radionice bila je “Kako ostaviti dobar utisak na prvom razgovoru za posao i kako pokrenuti biznis nakon završenih osnovnih studija”.

 

Dragan Vojvodić više puta je nagrađivan i svoj život posvetio je izučavanju ljudske dinamike, angažovan ne samo u Srbiji već i širom celog sveta. Često je i rado viđen gost-predavač na različitim univerzitetima, gde studentima priča o onim znanjima koja se ne mogu naučiti na formalnim studijama. Takođe, puno radi sa individualnim profesionalcima prodaje, ali i kompanijama. Tri puta godišnje odlazi u USA na svoja lična školovanja.

 

Upravo studentima Univerziteta Metropolitan Dragan Vojvodić govorio je o motivaciji, prvom razgovoru za posao, kako se na istom postaviti i ponašati, kao i na još mnogo interesantih tema korisnih studentima. Takođe, davao je i odgovore na sva pitanja ili nedoumice oko ličnog, ili profesionalnog razvoja.

 

Univezitet Metropolitan zahvaljuje se Draganu Vojvodiću Sandleru na ovom korisnom predavanju i radionici!