U utorak, 05. marta 2019. godine na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, u učionici U3 sa početkom od 14:15h, održaće se kreativna radionica na temu „With creative thinking to a lot of ideas and potential innovation“ koju će voditi profesor sa Univerziteta u Mariboru, dr Iztok Palčić.
 
Radionica će obrađivati sledeće teme:

  • Predstavljanje veze između kreativnih tehnika u inovacionom procesu razvoja novih proizvoda ili usluga
  • Predstavljanje specifičnih metoda kreativnosti kao prateći alat za razvoj novih proizvoda i usluga zajedno sa integracijom u polje kreativnosti

Uvaženi profesor dr Iztok Palčić sa Univerziteta u Mariboru (Slovenija), održava kreativnu radionicu za studente Univerziteta Metropolitan. Profesor Palčić je član Slovenske asocijacije projektnih menadžera, Evropske asocijacije za operacioni menadžment (EUROMA), Evropske akademije za indusrijski menadžment, kao i sertifikovani projektni menadžer od strane IPMA organizacije. Kao ekspert u oblasti upravljanja proizvodnjom, upravljanja projektima, upravljanja vrednostima kao i inovativnim tehnologijama, svoje iskustvo je stekao radeći kao konsultant u proizvodnim kompanijama ali i kao trener u kompanijama i javnim institucijama u oblasti projektnog, i operacionog menadžmenta.
 
Ukoliko želite da postanete uspešni i razvijete proizvod ili uslugu koja će se izdvojiti od ostalih na tržištu, ali niste sigurni kako ili vam treba inspiracija – registrujte se putem sledeće prijave i budite deo kreativne radionice:

Prijavite se

Ime *

Prezime *

Fakultet *

Smer *

Godina *

Kontakt telefon *

 
captcha
Unesite kod sa slike:

 

 
Radionica se sprovodi u okviru projekta IF4TM, u saradnji sa još 5 univerziteta u Srbiji, a uz podršku Erasmus+ programa.
 


 

„This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein“