U četvrtak, 07. marta 2019. godine na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, u učionici RU4 sa početkom od 13h, održaće se još jedna kreativna radionica na temu „When many is better than one: The power of collaboration for being creative“ koju će voditi profesorka sa Univerziteta u Bariju, dr Beatrice Ligorio.
 
Radionica ima za cilj osnaživanje samorefleksije i kolaborativnih veština kod učesnika kroz:

  • unapređenje utvrđivanja sopstvenih kompetencija
  • unapređenje kreativnog kapaciteta
  • unapređenje svesti o prednosti i kritičkog aspekta zajedničkog učenja

Profesorka dr Beatrice Ligorio je redovan profesor Univerziteta u Bariju (Italija), na departmanu Psihologija, obrazovne nauke i komunikacija. Dobitnik je brojnih stipendija u oblasti psihologije sa osvrtom na tehologiju, komunikaciju, interakciju na relaciji mašina-čovek.  Članica je Evropske asocijacije za istraživanje o učenju i instrukcijama (EARLI) i izvršnog odbora ISCAR-a (Međunarodno društvo za istraživanje kulturno-istorijske delatnosti) kao i suosnivačica – Grupe za izgradnju kolaborativnog znanja. Trenutno je koordinator sekcije Razvojne i obrazovne psihologije Italijanske asocijacije za psihologiju (AIP).
 
Ukoliko želite da pronađete članove tima koji će vam pomoći da svoju pasiju pretvorite u realni projekat – registrujte se putem prijave u nastavku i budite deo još jedne kreativne radionice koju smo za vas pripremili:

Prijavite se

Ime *

Prezime *

E-mail *

Kontakt telefon *

Fakultet *

 
captcha
Unesite kod sa slike:

 
Radionica se sprovodi u okviru projekta IF4TM, u saradnji sa još 5 univerziteta u Srbiji, a uz podršku Erasmus+ programa.
 


 

„This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein“