U četvrtak, 25. aprila 2019. godine u Kreativnom centru, u okviru Poslovno-obrazovnog centra Metropolitan univerziteta u Nišu sa početkom od 11h održeće se kreativna radionica na temu „With creative thinking to a lot of ideas and potential innovation“. Radionicu će održati profesor sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Mariboru, dr Marjan Leber.
 
Na radionici će biti reči o kreativnosti, kreativnim metodama, kao i razvoju ideja i pretvaranju ideja u inovativna rešenja. Detaljno će biti razmotrene kreativne metode za inoviranje i prikupljanje ideja poput:

  • metoda 635
  • modela 6 faza
  • morfološke analize
  • The Ultimate Challenge Game vežbe i ostalo

Dr. Sc. Marjan Leber je profesor na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Mariboru u Sloveniji. Njegovi istraživački interesi uključuju upravljanje organizacijom i proizvodnjom, a posebno kontinuirano usavršavanje, upravljanje inovacijama, upravljanje znanjem i upravljanje kvalitetom. Marjan Leber je član Instituta za implementaciju funkcija kvaliteta u Kelnu, u Nemačkoj i TRIZ centra kompetencija u Grazu, Austrija. Ima 38 godina iskustva i radio je kao menadžer proizvodnje i menadžer odeljenja za razvoj u nekoliko kompanija.
 
Od 2002. godine dr Marjan Leber je direktor kompanije Innovation Service Network u Sloveniji, a od 2012. godine i direktor Instituta za kreativnost, i održava brojne odnose sa malim i srednjim preduzećima u Sloveniji. Realizovanim brojnim projektima u praksi i stručnim istraživanjima demonstrira svoje kompetencije u oblasti upravljanja inovacijama, lean filozofije, kreativnih tehnika i razvoja novih proizvoda.
 
Vidimo se u Kreativnom centru, domu kreativnog razmišljanja, ideja i inovacija!
 
Zainteresovani studenti za učešće na radionici se mogu prijaviti putem sledeće forme:

Prijavite se

Ime *

Prezime *

Fakultet *

Smer *

Godina *

Kontakt telefon *

 
captcha
Unesite kod sa slike:

 

 
Radionica se sprovodi u okviru projekta IF4TM, u saradnji sa još 5 univerziteta u Srbiji, a uz podršku Erasmus+ programa.
 


 

„This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein“