Univerzitet Metropolitan kao društveno odgovorna obrazovna institucija i u izazovnim vremenima ispunjava svoju misiju – vodi računa i nesebično brine o svojim studentima, jer na Univerzitetu Metropolitan svaki student je u centru pažnje. Samim tim, Metropolitan je odlučio da ovu školsku godinu započne na potpuno nov način, apsolutno prilagođen željama i afinitetima svakog studenta pojedinačno.

 

Odlukom uprave Univerziteta svaki student će imati mogućnost da za školsku 2020/21. godinu izabere način studiranja na kome se oseća najbezbednije i koji mu najviše odgovara – TRADICIONALNO, ONLINE ili HIBRIDNO (predavanja online, vežbe u prostorijama Univerziteta).

 

Met LasticaTRADICIONALNO (u prostorijama Univerziteta)

 

Ukoliko student izabere tradicionalni način praćenja nastave, to znači da će učiti i raditi u tehnički najopremljenijoj visokoškolskoj ustanovi u Srbiji, gde svaki student ima 24h, 7 dana u nedelji na raspolaganju WiFi Internet konekciju, računare i svu propratnu opremu.

 

Met LasticaONLINE

 

Univerzitet Metropolitan je potpuno objedinio online predavanja sa sistemom za elektronsko učenje (eLearning sistem), koji svim studentima obezbeđuje i online nastavne materijale, testove, domaće zadatke, forume i drugo, na svim predmetima osnovnih i master akademskih studija.

 

Ukoliko se student odluči za online praćenje nastave, imaće pristup ne samo online nastavnim materijalima, već će dobiti i dodatne nastavne sadržaje, u vidu:
 

  • prenosa nastave uživo u učionicama na svim predmetima;
  • snimaka predavanja nastave u učionicama na svim predmetima, koje student   može da gleda ukoliko želi;
  • sažetih video prezentacija profesora na pojedinim predmetima (svako predavanje u formi videa u trajanju od 10 do 25 minuta).

 

Met LasticaHIBRIDNO (predavanja online, a vežbe u prostorijama univerziteta)

 

Hibridni način praćenja nastave podrazumeva da se predavanja slušaju online, a vežbe se rade u prostorijama Univerziteta.

 

Svi studenti započinju školsku godinu u statusu koji su izabrali pri upisu (tradicionalno ili online). Ukoliko student želi da promeni način praćenja nastave, u okviru svog ISUM naloga moći će da odabere jedan od tri ponuđena načina praćenja nastave za svaki predmet pojedinačno, tako da student može da odabere kombinaciju koja mu najviše odgovara i da pojedine predmete prati online, a pojedine tradicionalno ili hibridno.

 

Ključ našeg uspeha jeste podrška i iz tog razloga o studentima brinu profesori, mentori, stručni saradnici i tehnička podrška, koji su studentima dostupni 24h.

 

SA NAMA IMATE NAJBEZBEDNIJE I NAFLEKSIBILNIJE STUDIRANJE! Više informacija potražite na sledećem linku: www.metropolitan.ac.rs/fleksibilno-studiranje