Univerzitet Metropolitan već desetu godinu za redom organizuje međunarodnu „eLearning konferenciju“ koja okuplja stručnjake iz oblasti učenja na daljinu. Osnovni cilj Konferencije je razmena iskustva, predstavljanja novih dostignuća i razmena mišljenja o inovativnim metodama u ovoj oblasti.

 

Ove godine Konferencija će biti održana 26. i 27. septembra 2019. godine, u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu i okupiće stručnjake iz celog sveta, a suorganizatori su Otvoreni Univerzitet Holandije i Matematički institut SANU. U fokusu jubilarne eLearning konferencije su: personalizovano e-učenje, kombinovane metode učenja (tradicionalna i online nastava), e-ocenjivanje, e-učenje za studente sa invaliditetom, e-učenje u kompanijama, dok će specijalni okrugli sto biti organizovan na temu Legalni aspekti eLearninga-a.

 

Deseta međunarodna eLearning konferencija na Univerzitetu Metropolitan biće otvorenog tipa i prilika da svi koji žele čuju najaktuelnije teme i dobiju informacije od vodećih stručnjaka iz ove oblasti, o prednostima koje pruža obrazovanje i usavršavanje putem učenja na daljinu (online).

 

Više detalja o konferenciji kao i detaljnu agendu možete pronaći na: 
econference.metropolitan.ac.rs