Završen je ovogodišnji najveći sajam obrazovanja, 16. EDUfair™ koji se održao na novoj lokaciji u Belexpocentru (u sklopu hotela Holiday Inn Beograd). Univerzitet Metropolitan je i ove godine, tokom dvodnevnog sajma pored mnogobrojnih izlagača predstavio svoje akreditovane studijske programe, četvorogodišnje i druge stipendije, kao i pogodnosti za buduće studente.
 
Svi posetioci štanda Univerziteta Metropolitan su imali priliku da se informišu o ranim upisnim rokovima, tradicionalnim i online studijskim programima, Osnovnim akademskim studijama na: Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment i Fakultetu digitalnih umetnosti. Takođe su mogli da dobiju i sve odgovore vezane za Master i Doktorske akademske studije.
 
Kao i svake godine, na štandu Univerziteta Metropolitan su bili prisutni dekani i profesori koji su budućim studentima i njihovim roditeljima mogli da daju informacije o načinu rada samog Univerziteta, kao i zašto su naši studenti prvi izbor od strane vodećih kompanija.