Univerzitet Metropolitan u Beogradu i Poslovno-obrazovni centar u Nišu i ove godine organizuju besplatne časove iz crtanja i slikanja za sve maturante, buduće studente, kako bi im olakšali upis i samo polaganje prijemnog ispita na Fakultetu digitalnih umetnosti.

 

Časovi obuhvataju teoretsku i praktičnu pripremu za sve elemente crtanja i obuhvataju programe umetničkog izražavanja kroz primenu raznih tehnika: ulja na platnu, akrilnih boja, uglja, akvarela i dr. sa kojima će se susresti kandidati koji budu polagali prijemni ispit za studijske programe Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interaktivnih medija.

 

Pripremne časove držaće profesorka mr Vesna Pavlović, docent i predavač na predmetu Crtanje i slikanje u Beogradu i profesor Mile Kocev u Nišu.

 

Prvi pripremni čas biće održan u subotu 16. marta 2018. godine u 12.00 časova, u ateljeu Univerziteta Metropolitan u Beogradu i Nišu, a nakon toga, časovi će biti organizovani svake subote do juna 2019. godine.

 

Svi maturanti koji žele da upišu studije iz ovih oblasti mogu potpuno besplatno da se prijave i pohađaju pripremne časove.

 

Prijavite se i obezbedite svoje mesto na vreme!

Prijavite se


 

 

 

 

 

 

 

 
captcha