Prva samostalna izložba studentkinje sa druge godine Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, Kristine Simić prošla je u rođendanskoj atmosferi i umetničkim fotografijama koje prikazuju žensku lepotu.
 
Ustanova kulture „Parobrod” u kojoj je izložba otvorena do 13. aprila, bila je prepuna ljubavi i podrške od strane profesora sa Univerziteta Metropolitan, prijatelja, modela koji su imali priliku da se nađu ispred Kristininog objektiva, kao i roditelja. Mlada umetnica je svečano otvorila izložbu i zahvalila se svima koji su njen rad podržali, i prepoznali novi pristup u umetnosti.
 
Izložba „B-day nudes“ je ujedno bila i proslava Kristininog 20. rođendana, gde je sama sebi poklonila najlepši poklon – prvu samostalnu izložbu. Mlada umetnica se fotografijom aktivno bavi u poslednje dve godine, a iz hobija od osnovne škole. Pored toga radi i na kolažima, video projektima, 2D i 3D animacijama.
 
Čestitamo još jednom Kristini na uspešnoj izložbi, a njene projekte možete videti na linku: https://www.behance.net/simickristina