„Artists Anonymous” na „Uličnom festivalu pasa svih rasa”

„Artists Anonymous” na „Uličnom festivalu pasa svih rasa”

21.06.2022.

#1 humanitarni shop ARTISTS ANONYMOUS, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan, učestvao je na „Uličnom festivalu pasa svih rasa”, na Kalemegdanu tokom prethodnog vikenda.
 
Srećni smo što smo učestvovali na ovakvom događaju i što smo imali priliku da upoznamo i družimo se sa velikim brojem vlasnika i ljubitelja pasa.
 
Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” pripremili su posebnu humanitarnu akciju za ovu priliku – naši studenti Fakulteta digitalnih umetnosti dizajnirali su specijalni PETS MERCH, inspirisan životinjama i posebno smo ponosni što su se skoro svi naši autentični proizvodi prodali, a sav prihod biće usmeren, psima kojima je pomoć najpotrebnija!
 
Takođe, svi posetioci festivala koji su došli sa svojim ljubimcima imali su jedinstvenu priliku da im naši studenti, na licu mesta, nacrtaju portret njihovog ljubimca.
 
Hvala „Uličnom festivalu pasa svih rasa”, na gostoprimstvu, radujemo se svakoj budućoj saradnji! Hvala i svim posetiocima koji su ovaj vikend učinili posebnim i zajedno sa nama podigli svest o značaju pasa u svakodnevnom životu i podstakli svest građana za brigu o ugroženim životinjama i njima potrebnoj pomoći!
 
Kao društveno odgovorna institucija, koja je i pet friendly, Univerzitet Metropolitan nastavlja da učestvuje i podržava akcije koje se tiču same zaštite životinja i njihovih prava.
 
WE CREATE TO DONATE! Vidimo se uskoro!