“Artists Anonymous” i Festival pasa svih rasa “Ulični psi”

“Artists Anonymous” i Festival pasa svih rasa “Ulični psi”

20.06.2023.

#1 humanitarni shop ARTISTS ANONYMOUS, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan, učestvao je na Festivalu pasa svih rasa “Ulični psi”, na Kalemegdanu tokom prethodnog vikenda.
 

Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” pripremili su posebnu humanitarnu akciju za ovu priliku – naši studenti Fakulteta digitalnih umetnosti dizajnirali su specijalni PETS MERCH, inspirisan životinjama. Svi posetioci festivala koji su došli sa svojim ljubimcima imali su jedinstvenu priliku da im naši studenti, na licu mesta, naprave personalizovani ceger, sa motivima po izboru.

 

Posebno smo ponosni što su se skoro svi naši autentični proizvodi prodali, a sav prihod biće usmeren, psima kojima je pomoć najpotrebnija. Takođe, srećni smo što smo učestvovali na ovakvom događaju i što smo imali priliku da upoznamo i družimo se sa velikim brojem vlasnika i ljubitelja pasa.

Drago nam je što smo i ove godine bili deo festivala koji je edukativnog, zabavnog karaktera, a u isto vreme promoviše nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa. Hvala „Uličnom festivalu pasa svih rasa”, na gostoprimstvu, radujemo se svakoj budućoj saradnji!

 

Hvala i svim posetiocima, donatorima koji su ovaj vikend učinili posebnim i zajedno sa nama podigli svest o značaju pasa u svakodnevnom životu i podstakli svest građana za brigu o ugroženim životinjama i njima potrebnoj pomoći!

 
A Univerzitet Metropolitan, jedini pet friendly univezitet, kao i do sada nastavlja da učestvuje i podržava akcije koje se tiču same zaštite životinja i njihovih prava.
 

WE CREATE TO DONATE! Vidimo se uskoro!