ARTISTS ANONYMOUS, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan na Weekend Bazzar-u, na Sava Promenadi

ARTISTS ANONYMOUS, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan na Weekend Bazzar-u, na Sava Promenadi

26.09.2022.

#1 humanitarni shop ARTISTS ANONYMOUS, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan, će učestvovati na Weekend Bazzar-u, prvom market festivalu originalnih domaćih brendova koji će se održati tokom vikenda 8. i 9. oktobra, od 13-21h, na jednoj od najlepših festivalskih lokacija na Sava Promenadi.
 
Na platou iza Geozavoda, Weekend Bazzar festival će okupiti male domaće brendove, stvaraoce unikatnih proizvoda najrazličitijih vrsta, ali i muzičare, umetnike i animatore.
 
Ponosni smo da vas pozovemo da nam se pridružite na ovom jedinstvenom događaju, jer su Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” pripremili posebnu humanitarnu akciju za ovu priliku! ARTISTS ANONYMOUS autentični proizvodi koje su dizajnirali studenti Fakulteta digitalnih umetnosti će na festivalu moći da se kupe, po simboličnim cenama, a sav prihod biće usmeren u humanitarne svrhe!
 
Pored velikog broja izlagača domaćih brendova, ovaj family-friendly festival je pripemio i Food & Piknik zonu za sve ljubitelje piknika u prirodi i ukusnih zalogajčića na ćebićima uz sunčanje i pogled na reku. Osim u raznovrsnim ukusima, posetioci će moći da uživaju u muzičkim numerama poznatih bendova i gradskih di-džejeva.
Vidimo se na Sava Promenadi! Ulaz na manifestaciju je slobodan!