Lansiranje brenda „Artists Anonymous Belgrade” koji se bavi socijalno angažovanim dizajnom i udružuje dizajnere iz različitih branši, sa jednom zajedničkom idejom – Mi kreiramo, Vi kupujete, Mi doniramo! svoje unikatne radove će po prvi put izložiti na jednom mestu, u petak 20. aprila sa početkom od 18h u okviru koncept radnje Jevremova 25.
 
„Artists Anonymous Belgrade, fueled and powered by Metropolitan University“, je u potpunosti neprofitabilna organizacija sa glavnim ciljem – „Mi kreiramo, da doniramo”. Sam koncept je osmislila Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, pre tri godine sa željom da ujedinjuje kreativno društvo, angažuje različite formate dizajna i zauzima inicijativu kroz svoj rad, za opšte dobro.
 
„Artists Anonymous Belgrade” je doživeo realne forme na manifestacijama kao što su: Festival Nauke, Festival Dev9t, Mikser festival, i druge izložbe koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Autori koji učestvuju u ovom projektu su iz različitih grana umetnosti, a neki od njih su Irma Kohel, Danilo & Sharon, Natalija Miladinović, Bratislav M i mnogi drugi umetnici.

 

Čekamo vas, da nazdravimo i zajedno doniramo!

 
Opširnije o „Artists Anonymous-u” možete pogledati na:

 
Sajtwww.artistsanonymousum.rs
 
Instagramwww.instagram.com/artistsanonymousbelgrade
 
Intro videowww.youtube.com/watch?v=JlF9xfWEDDE&t=73s