„Artists Anonymous Belgrade” okupio ljubitelje umetnosti i humanitarnog rada

„Artists Anonymous Belgrade” okupio ljubitelje umetnosti i humanitarnog rada

24.04.2018.

Unikatni radovi brenda „Artists Anonymous Belgrade, fueled and powered by Metropolitan University”, koji se bavi socijalno angažovanim dizajnom i udružuje dizajnere iz različitih branši, sa jednom zajedničkom idejom – Mi kreiramo, Vi kupujete, Mi doniramo! lansiran je u slobodnu prodaju, u okviru koncept radnje Jevremova25.  

 

Javne ličnosti iz medija, sveta filma, umetnosti i kulture su bili deo ovog nezaboravnog događaja, i podržali cilj nastanka i rada neprofitabilne organizacije „Artists Anonymous“. Sam koncept je osmislila Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, pre tri godine sa željom da ujedinjuje kreativno društvo, angažuje različite formate dizajna i zauzima inicijativu kroz svoj rad, za opšte dobro. „Artists Anonymous Belgrade” je doživeo realne forme na manifestacijama kao što su: Festival Nauke, Festival Dev9t, Mikser festival, i druge izložbe koje Univerzitet Metropolitan organizuje, kao i rad za mnoge fondacije i humanitarne organizacije.  

 

Prva donacija od prodaje radova „Artists Anonymous-a“ je otišla za pomoć najmlađima i fondaciji  Podrži Život, koja je osnovana 2014. godine u Beogradu, na inicijativu glumca Sergeja Trifunovića, sa ciljem da se pomogne oboleloj deci i da im se omoguće sredstva za potrebno lečenje kako u zemlji, tako i inostranstvu.

 

 U nastavku pogledajte atmosferu iz Jevremove25 i lansiranja brenda „Artists Anonymous Belgrade” u slobodnu prodaju: